MajorsMastersSådan kan du se Masters – TV og streaming sendetider 2024

Sådan kan du se Masters – TV og streaming sendetider 2024

Opdateret: Fredag sendes der direkte fra kl. 13:50, når første runde genoptages. Se sendetider på 19hul.dk/tv.

Artiklen nedenfor er rettet, da der torsdag også var reklameafbrydelser på Viaplay Total, hvilket ikke tidligere har været tilfældet.

— oOo —

Se tv-sendetiderne for Masters 2024, der spilles fra torsdag den 11. til søndag 14. april. Som tidligere er det TV3 Sport og streamingtjenesten Viaplay Total der sender Masters direkte fra Augusta National, hvor Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er med.

Nicolai Højgaard er kvalificeret via top-50 på verdensranglisten ved nytår, mens Thorbjørn Olesen har fået en invitation.

Jon Rahm vandt Masters Masters 2023 foran Phil Mickelson og Brooks Koepka, som nu alle tre spiller på LIV Golf. De er udelukket fra at spille på PGA Tour, men det er Augusta National der arrangerer Masters, hvor de således er med. Scottie Scheffler vandt Masters 2022, og med hans to sejre og en 2. plads i sine seneste tre turneringer er den suveræne verdensetter favorit til at vinde.

Sendes ikke på V Sport Golf 

Som det har været tilfældet de seneste mange år, så sendes Masters ikke på V Sport Golf (tidl. Viasat Golf), hvilket skyldes samsending med Sverige, hvor de ikke har rettighederne til Masters. Men man kan se det hele direkte på TV3 Sport og Viaplay Total fra torsdag til søndag. Onsdagens traditionsrige par-3 turnering sendes direkte på Viaplay Total og forskudt på TV3 Sport.

Rettet: Den direkte sending bliver afbrudt af tv-reklamer på TV3 Sport, og modsat tidligere var der torsdag også reklame-afbrydelser på Viaplay Total.

Nedenfor ses de direkte sendetider for Masters. Som altid kan man se denne ugens direkte sendetider på 19hul.dk/tv.

Par-3 turnering – Viaplay Total

Onsdag den 10. april: 21:00 – 23:00 (forskudt på TV3 Sport fra 23 – 01)

Masters 2023 – TV3 Sport og Viaplay Total

Torsdag den 11. april: 21:00 – 01:30
Fredag den 12. april: 21:00 – 01:30
Lørdag den 13. april: 21:00 – 01:00
Søndag den 14. april: 20:00 – 01:00

Fairway klippes på Augusta National – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk