MajorsMastersSådan kan du se Masters - TV og streaming sendetider 2023

Sådan kan du se Masters – TV og streaming sendetider 2023

Se tv-sendetiderne for Masters 2023, der spilles fra torsdag den 6. til søndag 9. april. Som tidligere er det TV3 Sport og streamingtjenesten Viaplay Total der sender Masters direkte fra Augusta National.

Scottie Scheffler vandt Masters sidste år, mens Hideki Matsuyama vandt i 2021 og Dustin Johnson vandt Masters 2020, der pga. Covid-19 blev spillet i november. Tiger Woods vandt i 2019.

Ingen danskere er kvalificeret til Masters i år. Nicolai Højgaard kan stadig nå at komme med, men det kræver en sejr i denne uges Valero Texas Open.

Ikke på V Sport Golf men uden reklamer på Viaplay

Som det har været tilfældet de seneste mange år, så sendes Masters ikke på V Sport Golf (tidl. Viasat Golf), hvilket skyldes samsending med Sverige, hvor de ikke har rettighederne til Masters. Men man kan se det hele direkte på TV3 Sport og Viaplay Total fra torsdag til søndag, og de sender også onsdagens traditionsrige par-3 turnering.

Den direkte sending bliver afbrudt af tv-reklamer på TV3 Sport, mens der ikke er reklamer på Viaplay Total, så her kan man se det hele.

Nedenfor ses de direkte sendetider for Masters. Som altid kan man se denne ugens direkte sendetider på 19hul.dk/tv.

Par-3 turnering – TV3 Sport og Viaplay Total

Onsdag den 5. april: 21:00 – 23:00

Masters 2023 – TV3 Sport og Viaplay Total

Torsdag den 6. april: 21:00 – 01:30
Fredag den 7. april: 21:00 – 01:30
Lørdag den 8. april: 21:00 – 01:00
Søndag den 9. april: 20:00 – 01:00
NB: Nye sendetider for 3. runde søndag – læs mere

Augusta National – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk