LIV GolfThomas Pieters blandt seks nye LIV Golf spillere

Thomas Pieters blandt seks nye LIV Golf spillere

Thomas Pieters er blandt seks nye spillere på LIV Golf, der spiller den første af sæsonens 14 turneringer i denne uge. Alle spillere på de 12 hold kan ses nederst i denne artikel.

31-årige Thomas Pieters fra Belgien har vundet seks gange på DP World Tour heriblandt Made in HimmerLand 2016 og senest Abu Dhabi HSBC Championship 2022. Han vandt også World Cup 2018 med Thomas Detry. Han debuterede som bedste mand på Ryder Cup holdet i 2016 hvor han imponerede sammen med Rory McIlroy, og var på Hero Cup holdet i januar. Hero Cup der var en slags træning frem mod Ryder Cup senere på året.

Der er endnu ingen afklaring på, om europæiske LIV Golf spillere kan komme på Ryder Cup holdet. Det afhænger i høj grad af udfaldet på høringen ved sportsdomstolen i London der afgør, om LIV Golf spillere har ret til at spille på DP World Tour.

39-årige Brendan Steele fra USA med 3 PGA Tour sejre, 32-årige Danny Lee fra New Zealand med en PGA Tour og en DP World Tour sejr samt 33-årige Dean Burmester fra Sydafrika med to DP World Tour sejre er også nye på LIV Golf.

I sidste uge blev 27-årige Mito Pereira fra Chile og 30-årige Sebastian Munoz fra Colombia præsenteret som nye LIV spillere.

Mens Sebastian Munoz har vundet en enkelt PGA Tour turnering, så har Mito Pereira kun vundet tre gange på Korn Ferry Tour, men han tog golfverdenen med storm, da han førte US PGA Championship 2022 med tre slag inden finalerunden, men blev nr. 3 da Justin Thomas vandt.

Fire af seks er fra top-100 på verdensranglisten

De seks nye er højt placeret på verdensranglisten, hvor Thomas Pieters er nr. 35, Mito Pereira er nr. 50, Dean Burmester er nr. 63, Sebastian Munoz er nr. 98, Brendan Steele nr. 124 mens Danny Lee er nr. 267.

Uvist hvordan man kan se LIV Golf i Europa

Sæsonens første turnering spilles fra den 24. – 26. februar på Mayakoba i Mexico, El Camaleón Golf Course, der de seneste 16 år har været vært for en PGA Tour turnering.

I USA har LIV Golf lavet en aftale med CW Network, så man kan se det på TV og deres CW App samt hjemmeside. Men det ikke tilgængeligt i Europa.

LIV Golf oplyser få dage før premieren, at der kommer flere informationer om, hvordan man kan se det udenfor USA. Om man finder en løsning og evt. gør gratis tilgængelig ved vi i skrivende stund intet om.

De 12 LIV Golf hold ved den første turnering i 2023 – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk