PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 15 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 15 2016

Med en 7. plads i Masters rykkede Søren Kjeldsen tættere på en plads på Ryder Cup holdet, mens Danny Willett reelt sikrede sig en plads ved at vinde.

I sidste uge var Willett på en 2. plads på European Points List og på en 3. plads på World Points List. Nu fører han begge ranglister, og selv hvis han skulle blive overhalet er det svært at forestille sig, at en europæisk majorvinder ikke får et Wild Card.

Som henholdsvis nr. 9 og 13 på de to lister er Søren Kjeldsen fortsat et godt stykke fra at kvalificere sig, men kan han fastholde sin gode form ser det godt ud.

På den amerikanske liste rykkede Brandt Snedeker op på en 4. plads efter hans 10. plads i Masters. J.B. Holmes blev delt nr. 4 i Masters, og fra en 13. plads i sidste uge er han nu nr. 8 på listen.

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober.

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

EU_RyderCup_Uge15_16

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. Tre af dem udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-25 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste med fed skrift ligger til at kvalificere sig.

USA_RyderCup_Uge15_2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk