PopulærtLPGABlæst gav udfordringer på LPGA

Blæst gav udfordringer på LPGA

Ugens LPGA turnering, LOTTE Championship presented by Hershey, spilles fra onsdag til lørdag.

På en blæsende dag var der blot 22 spillere, som brød par i første runde. Moriya Jutanugarn og Minjee Lee udnyttede deres fordel med en tidlig starttid, da det blæste op i løbet af dagen, og de fører i -4, foran Brooke M Henderson, Caroline Masson, Kim Kaufman, Sei Young Kim og Alena Sharp i -3.

Suzann Pettersen og Lydia Ko deler 13. pladsen i -1, mens Inbee Park som nr. 64 i +2 kun lige er indenfor den projekterede cutgrænse.

Lexi Thompson er nr. 77 i +3, Cheyenne Woods nr. 101 i +5 og Michelle Wie blandt de sidste i feltet som nr. 131 i +8.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LOTTE Championship presented by Hershey, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk