PopulærtLPGABlæst gav udfordringer på LPGA

Blæst gav udfordringer på LPGA

Ugens LPGA turnering, LOTTE Championship presented by Hershey, spilles fra onsdag til lørdag.

På en blæsende dag var der blot 22 spillere, som brød par i første runde. Moriya Jutanugarn og Minjee Lee udnyttede deres fordel med en tidlig starttid, da det blæste op i løbet af dagen, og de fører i -4, foran Brooke M Henderson, Caroline Masson, Kim Kaufman, Sei Young Kim og Alena Sharp i -3.

Suzann Pettersen og Lydia Ko deler 13. pladsen i -1, mens Inbee Park som nr. 64 i +2 kun lige er indenfor den projekterede cutgrænse.

Lexi Thompson er nr. 77 i +3, Cheyenne Woods nr. 101 i +5 og Michelle Wie blandt de sidste i feltet som nr. 131 i +8.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LOTTE Championship presented by Hershey, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk