PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 14 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 14 2016

Der var ingen udskiftninger på de to Ryder Cup hold, men lidt ændringer i placeringerne. Særligt for Dustin Johnson og Rafa Cabrera Bello.

Rafa Cabrera Bello har haft et par gode uger i USA med først en 3. plads i WGC – Dell Match Play og derefter en 4. plads i Shell Houston Open. Han er nu rykket helt frem til en 5. plads på World Points List.

Thorbjørn Olesen er fortsat bedste dansker som nr. 10, hvilket er lige udenfor den sidste adgangsgivende plads, mens Søren Kjeldsen er nr. 16.

På den amerikanske liste rykkede Dustin Johnson frem som nr. 2, mens Rickie Fowler overhalede Brandt Snedeker igen. Det er dog fortsat de samme otte, som ligger til at kvalificere sig til holdet.

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober.

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

EU_RyderCup_Uge14_16

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. Tre af dem udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-25 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste med fed skrift ligger til at kvalificere sig.

USA_RyderCup_Uge14_2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk