Danish Golf ChampionshipKæmpe interesse for Made in Denmark Camp

Kæmpe interesse for Made in Denmark Camp

Interessen for camping i forbindelse med Made in Denmark har været kæmpestor siden man for mindre end en uge startede bookingen.

– Der har virkelig været tryk på og vi har fået rigtig mange bookinger – sidst jeg tjekkede var der alene på campingvogne og mobilhomes mere end 100 bookinger. Det er helt fantastisk at opleve den opbakning vi får fra vores publikum, og vi skal nok sørge for at give dem en god oplevelse, også udenfor banen, siger Thomas Nielsen der er salgchef hos Made in Denmark.

Made in Denmark Camp er placeret i forbindelse med P1 (se kort nederst på siden), en dejlig og hyggelig plads, hvor der bliver god plads til alle.

Læs mere og book din plads på madeindenmarkgolf.dk/camp

Mid16_oversigtskort

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk