PopulærtPGA TourJason Day fører efter tangering af banerekorden - Kjeldsen i par

Jason Day fører efter tangering af banerekorden – Kjeldsen i par

Jason Day udnyttede de lettere forhold om formiddagen til at tangere banerekorden på TPC Sawgrass, mens Søren Kjeldsen skal kæmpe for at klare cuttet i The Players Championship.

Verdensetteren Day lavede ni birdies i en bogeyfri runde, hvilket var en tangering af banerekorden i 63 slag.

Der var mange lave scores i første runde, og Jason Day fører i -9 foran Cameron Tringale, Shane Lowry, Justin Rose, Bill Haas og Brendan Steele i -7.

Seks spillere delere 7. pladsen i -6 heriblandt Francesco Molinari, Ernie Els og Boo Weekley.

Kjeldsen, Spieth, McIlroy, Garcia og Fowler er nr. 83 
Det blæste op ud på dagen, og med en sen starttid var Kjeldsens runde i par såmænd ganske udmærket. Kjeldsen havde tre birdies og tre bogeys på scorekortet, men skal spille sig op for at komme med i weekenden.

Kjeldsen er delt nr. 83 i par sammen med bl.a. Jordan Spieth, Rory McIlroy, Branden Grace, Sergio Garcia og den forsvarende mester Rickie Fowler.

Spieth og Grace spillede sammen med Day, men formåede ikke at udnytte de gode vejrforhold. Spieth afsluttede sin runde med en dobbeltbogey på sit sidste hul (banens 9.).

Martin Kaymer, der vandt for to år siden, er nr. 23 i -4 og Phil Mickelson er nr. 41 i -2. Som nr. 103 i +1 er Adam Scott noget længere tilbage, mens Henrik Stenson er nr. 135 i +5.

Day var 18 slag bedre end sidste runde på Sawgrass
Sidste år missede Jason Day cuttet efter en 81’er i anden runde. Torsdag var han således 18 slag bedre end sin seneste turneringsrunde på TPC Sawgrass.

Gennem årene har fem spillere formået at spille Sawgrass i 63 slag. Den første var Fred Couples i 1992 og derefter Greg Norman i 1994, Roberto Castro i 2013, Martin Kaymer i 2014 og nu Jason Day.

C More Golf sender direkte fra Players Championship. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kjeldsens starttid fredag er kl. 14:54 dansk tid. Se udvalgte starttider her.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk