PopulærtDP World TourMcilroy vandt International Swing foran Rasmus og Thorbjørn

Mcilroy vandt International Swing foran Rasmus og Thorbjørn

Rory McIlroy vandt det såkaldte International Swing på DP World Tour foran Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen på de næste pladser. Med sejren får McIlroy en bonus på 200.000 $, mens der ikke er noget til de to danskere.

DP World Tourens 2024 sæson er inddelt i tre faser, og den første fase er med fem swings. Det første Opening Swing blev vundet af Min Woo Lee.

International Swing bestod af otte turneringer fra Dubai Invitational i begyndelsen af januar til sidste uges Jonsson Workwear Group. McIlroy deltog kun i de to første, men en delt 2. plads i Dubai Invitational og sejr i Hero Dubai Desert Classic, der er en Rolex Series turnering, var nok til at vinde ranglisten ganske suverænt med 1.096.

Rolex Series turneringerne tæller ikke fuldt ud i Swings, men kun som en en 5.000 point turnering og ikke de 8.000 man reelt spillede om. Derfor har McIlroy 1.096 point og ikke de 1.596 point som han fører Race to Dubai ranglisten med.

Rasmus Højgaard blev nr. 2 med 630 point efter to 11. pladser i Dubai og tre top-10 placeringer i de fem turneringer han har spillet.

Thorbjørn Olesen deltog kun i tre turneringer med en 8. og en 21. plads i Dubai inden han vandt Ras Al Khaimah Championship foran Rasmus Højgaard på 2. pladsen.

International Swing, resultat (vælg International Swing i stedet for Race to Dubai)

DP World Tour 2024 i tre faser

Fra november 2023 til august 2024 er turneringerne i rækkefølge inddelt i fem forskellige swings, hvilket udgør første fase. Dernæst kommer Back 9 i september og oktober 2024 inden tredje og sidste fase er DP World Tour Play-Offs i november 2024.

I de fem swings er der en samlet bonus på 1 mio. $, med 200.000 $ til vinderen af hver swing. De er også garanteret en plads i alle Back 9 turneringer.

Danish Golf Championship er i øvrigt den sidste turnering i det femte og sidste swing, The Closing Swing, og således den sidste inden ni Back 9 turneringer.

Efter de fem swings, altså umiddelbart efter Danish Golf Championship, uddeles endnu en bonus på 1 mio. $ til de 10 bedste på den aktuelle Race to Dubai rangliste, som har spillet mindst otte regulære turneringer (udover majors og co-sanctioned Genesis Scottish Open).

Rasmus Højgaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk