PGA Tour ChampionsRegnvejr forsinkede Steen Tinning på Champions Tour

Regnvejr forsinkede Steen Tinning på Champions Tour

Første runde af Champions Tour turneringen Mississippi Gulf Resort Classic er udskudt til lørdag på grund af et kraftigt regnvejr.

Steen Tinning
Steen Tinning

Steen Tinning kom med i turneringen via en 3. plads i tirsdagens kvalifikationsturnering, men ingen spillere kom på banen fredag.

Vejrudsigten ser bedre ud for lørdag. Man håber derfor på at kunne spille både første og anden runde lørdag, så turneringen kan færdigspilles søndag som planlagt.

Der spilles tre runder, så der er cut efter anden runde. Præmiesummen er på $ 1,6 mio., hvoraf vinderen får $ 240.000.

Turneringen sendes direkte på C More Golf. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Mississippi Gulf Resort Classic presented by C Spire, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk