Korn Ferry TourCappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Cappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Efter endnu en god runde er Sebastian Cappelen blot ét slag fra førstepladsen i Brasil Champions på Web.com Tour.

Efter første runde i -7 på Sao Paulo GC var Cappelen på en delt 4. plads. Seks birdies og en enkelt bogey gav en anden runde i -5 og en enkelt plads fremgang til en delt 3. plads i -12, som han deler med Matt Atkins.

Bhavik Patal og Andrew Svoboda deler føringen i -13.

Brasilianske Alexandre Rocha rykkede frem til en delt 9. plads i -9 efter en runde i -7. Den deler han med bl.a. Ollie Schniederjans, der var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i hele 41 uger fra juni 2014 – marts 2015.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk