Korn Ferry TourCappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Cappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Efter endnu en god runde er Sebastian Cappelen blot ét slag fra førstepladsen i Brasil Champions på Web.com Tour.

Efter første runde i -7 på Sao Paulo GC var Cappelen på en delt 4. plads. Seks birdies og en enkelt bogey gav en anden runde i -5 og en enkelt plads fremgang til en delt 3. plads i -12, som han deler med Matt Atkins.

Bhavik Patal og Andrew Svoboda deler føringen i -13.

Brasilianske Alexandre Rocha rykkede frem til en delt 9. plads i -9 efter en runde i -7. Den deler han med bl.a. Ollie Schniederjans, der var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i hele 41 uger fra juni 2014 – marts 2015.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk