Korn Ferry TourCappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Cappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Efter endnu en god runde er Sebastian Cappelen blot ét slag fra førstepladsen i Brasil Champions på Web.com Tour.

Efter første runde i -7 på Sao Paulo GC var Cappelen på en delt 4. plads. Seks birdies og en enkelt bogey gav en anden runde i -5 og en enkelt plads fremgang til en delt 3. plads i -12, som han deler med Matt Atkins.

Bhavik Patal og Andrew Svoboda deler føringen i -13.

Brasilianske Alexandre Rocha rykkede frem til en delt 9. plads i -9 efter en runde i -7. Den deler han med bl.a. Ollie Schniederjans, der var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i hele 41 uger fra juni 2014 – marts 2015.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk