Korn Ferry TourCappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Cappelen frem på 3. pladsen i Brasilien

Efter endnu en god runde er Sebastian Cappelen blot ét slag fra førstepladsen i Brasil Champions på Web.com Tour.

Efter første runde i -7 på Sao Paulo GC var Cappelen på en delt 4. plads. Seks birdies og en enkelt bogey gav en anden runde i -5 og en enkelt plads fremgang til en delt 3. plads i -12, som han deler med Matt Atkins.

Bhavik Patal og Andrew Svoboda deler føringen i -13.

Brasilianske Alexandre Rocha rykkede frem til en delt 9. plads i -9 efter en runde i -7. Den deler han med bl.a. Ollie Schniederjans, der var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i hele 41 uger fra juni 2014 – marts 2015.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk