PopulærtLPGALexi foran Suzann og Ko i LPGA major

Lexi foran Suzann og Ko i LPGA major

Lexi Thompson og Ai Miyazato deler føringen inden finalerunderne af ANA Inspiration, som er årets første major på LPGA.

Lexi gik anden runde i -4, og deler førstepladsen i -7 med Ai Miyazato, der havde en delt føring med Azahara Munoz efter første runde.

Suzann Pettersen, Lydia Ko, Sung Hyun Park, Lizette Salas, In Gee Chun og Lee-Anne Pace er blot ét slag efter på en delt 3. plads i -6.

Wie i top-10
Der er tæt i toppen, og på en 9. plads i -5 finder vi Boo-Mee Lee, Minjee Lee, Charley Hull, Michelle Wie og Ha Na Jang.

Stacy Lewis er nr. 14 i -4, mens den forsvarende mester Brittany Lincicome er nr. 20 i -3. Brooke M Henderson er nr. 25 i -2 og Inbee Park nr. 34 i -1.

Azahara Munoz gik +6 og fra en delt føring var i fare for at misse cuttet. Samlet +1 rækker dog til en 48. plads. Cuttet blev +2 og 73 spillere er med i finalerunderne.

Lexi har skiftet putter
Efter 35 putts pr. runde og otte 3-putts i sidste uges Kia Classic har Lexi Thompson udskiftet putteren til en Cure putter. Den har fungeret bedre for verdensranglistens nr. 3, som brugte 27 putts torsdag og 29 putts fredag.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften / nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ANA Inspiration, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk