PopulærtDP World TourRasmus Højgaard fører i Dubai foran Thorbjørn, Kjeldsen og N Højgaard

Rasmus Højgaard fører i Dubai foran Thorbjørn, Kjeldsen og N Højgaard

Der er fire danskere i top-5 efter første runde af Hero Dubai Desert Classic, der er årets første Rolex Series turnering på DP World Tour.

Rasmus Højgaard gik -5 og deler føringen med Haotong Li, Cameron Young og Andy Sullivan. De er ét slag bedre end Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Nicolai Højgaard, Sebastian Garcia, Adrian Meronk, Richard Mansell og Louis De Jager på en delt 5. plads i -4.

Hele ni danskere er med, og Jeff Winther er nr. 22 i -2, Marcus Helligkilde nr. 42 i par, Niklas Nørgaard og amatøren Frederik Kjettrup nr. 61 i +1 efter 16 huller mens Thomas Bjørn er nr. 112 i +4 efter 17 huller. Bjørn og Kjettrup er med på en invitation, og var blandt ganske få der skal færdigspille runden fredag morgen.

Tommy Fleetwood, der vandt i sidste uge, er nr. 12 i -3, Adam Scott nr. 12 i -3, Rory McIlroy og Brian Harman nr. 27 i -1, Tyrrell Hatton nr. 76 i +2 og Ryan Fox nr. 96 i +3.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Hero Dubai Desert Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

Reglerne for cuttet i US PGA Championship

Reglerne for cuttet er ikke det samme i alle professionelle turneringer, og heller ikke i de fire majors. I US PGA Championship er det top-70...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk