Korn Ferry TourJeremy Paul vandt The Bahamas Great Exuma Classic

Jeremy Paul vandt The Bahamas Great Exuma Classic

Jeremy Paul vandt The Bahamas Great Exuma Classic at Sandals Emerald Bay, der var sæsonpremieren på Korn Ferry Tour. Navnet lyder måske bekendt, ig den 29-årige tysker er tvillingebror til DP World Tour spileren Yannik Paul, der vandt Mallorca Golf Open 2022, og var tæt på en plads op Ryder Cup 2023 holdet.

Med en finalerunde i -5 vandt Yannik Paul i -17 foran Kevin Roy i -16 og Ross Steelman i -15. Cristobal Del Solar blev nr. 4 i -13, mens Kyle Westmoreland blev nr. 5 i -12.

Comeback til Bud Cauley – første turnering siden 2020

33-årige Bud Cauley gjorde comeback efter en lang pause siden 2020. Han blev nr. 21 i -7 og gør comeback i to Korn Ferry Tour turneringer inden han igen planlægger at spille på PGA Tour. Han har 27 PGA Tour starter i en såkaldt Major Medical Exemption.

I 2018 var han involveret i et alvorligt trafikuheld under The Memorial, da bilen han var passager i kørte galt. Chaufføren, en læge, var påvirket af alkohol og fik senere en bøde og fik frakendt sit kørekort i fire år.

Bud Cauley pådrog sig mindre skader, og spillede igen fra efteråret 2018, men en 14. plads i Safeway Open 2020 var hans hidtil seneste turnering. Siden har han været igennem en række behandlinger og mindre operationer.

The Bahamas Great Exuma Classic at Sandals Emerald Bay, resultat

Bud Cauley – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk