PopulærtPGA TourPoulter var dagens bedste på Puerto Rico

Poulter var dagens bedste på Puerto Rico

Ian Poulter kom akkurat ikke med i WGC – Dell Match Play, og måtte nøjes med ugens lille turnering på Puerto Rico. Her er han med i toppen inden finalerunderne.

Som nr. 67 på verdensranglisten var Poulter første reserve til WGC turneringen. I Puerto Rico Open at Coco Beach skuffede han lidt med en første runde i -1, men han var dagens bedste i anden runde.

Poulter begyndte og afsluttede runden med tre birdies, og gik en bogeyfri runde i -6, der bragte ham frem på en 3. plads i -7.

Campos fra Puerto Rico fastholdt føringen
Rafael Campos fra Puerto Rico førte i -8 efter første runde. I anden runde gik han kun -1, men det var nok til at fastholde føringen. Campos er den første fra Puerto Rico som fører på PGA Tour, siden Chi Chi Rodriguez vandt Tallahassee Open 1979.

Campos fører i -9 foran George McNeill i -8, mens Ian Poulter deler 3. pladsen i -7 med Steve Marino, Bronson Burgoon, Mark Hubbard, Will MacKenzie og den forsvarende mester Alex Cejka.

Freddie Jacobson er nr. 10 i -6, George Coetzee er nr. 21 i – mens Retief Goosen og Luke Donald deler 40. pladsen i -2.

Daly missede cuttet
John Daly var rundt i -1, men efter første runde i +1 sluttede han i par, hvilket var ét slag fra cutgrænsen.

C More Golf sender finalerunderne forskudt om natten. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Puerto Rico Open at Coco Beach, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk