PopulærtPGA TourPoulter var dagens bedste på Puerto Rico

Poulter var dagens bedste på Puerto Rico

Ian Poulter kom akkurat ikke med i WGC – Dell Match Play, og måtte nøjes med ugens lille turnering på Puerto Rico. Her er han med i toppen inden finalerunderne.

Som nr. 67 på verdensranglisten var Poulter første reserve til WGC turneringen. I Puerto Rico Open at Coco Beach skuffede han lidt med en første runde i -1, men han var dagens bedste i anden runde.

Poulter begyndte og afsluttede runden med tre birdies, og gik en bogeyfri runde i -6, der bragte ham frem på en 3. plads i -7.

Campos fra Puerto Rico fastholdt føringen
Rafael Campos fra Puerto Rico førte i -8 efter første runde. I anden runde gik han kun -1, men det var nok til at fastholde føringen. Campos er den første fra Puerto Rico som fører på PGA Tour, siden Chi Chi Rodriguez vandt Tallahassee Open 1979.

Campos fører i -9 foran George McNeill i -8, mens Ian Poulter deler 3. pladsen i -7 med Steve Marino, Bronson Burgoon, Mark Hubbard, Will MacKenzie og den forsvarende mester Alex Cejka.

Freddie Jacobson er nr. 10 i -6, George Coetzee er nr. 21 i – mens Retief Goosen og Luke Donald deler 40. pladsen i -2.

Daly missede cuttet
John Daly var rundt i -1, men efter første runde i +1 sluttede han i par, hvilket var ét slag fra cutgrænsen.

C More Golf sender finalerunderne forskudt om natten. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Puerto Rico Open at Coco Beach, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk