PopulærtPGA TourPoulter havde det svært på Puerto Rico

Poulter havde det svært på Puerto Rico

Mens verdens bedste er med i WGC – Dell Match Play, spilles der også en mindre PGA Tour turnering på Puerto Rico. Mindre i denne sammenhæng er en præmiesum på $ 3 mio, og der er da også en række velkendte navne med.

Blandt deltagerne er Ian Poulter, der som nr. 67 på verdensranglisten var første reserve til WGC turneringen. Luke Donald, Freddie Jacobson, Retief Goosen, George Coetzee og John Daly er også med i feltet på Coco Beach Golf & CC, hvor Alex Cejka er forsvarende mester.

Cejka er helt fremme igen
Rafael Campos fik den bedste start med en runde i -8, og han fører foran George McNeill i -7. Alex Cejka deler 3. pladsen i -6 med Aaron Baddeley, Frank Lickliter II og Will MacKenzie.

Luke Donald og Freddie Jacobson deler 16. pladsen i -3, mens George Coetzee og Ian Poulter er nr. 52 i -1. Poulter lavede tre birdies og to bogeys på runden.

Som nr. 74 i par er Boo Weekley og Thomas Aiken lige udenfor cutgrænsen. John Daly og Retief Goosen er ét slag længere tilbage på en delt 94. plads i +1.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Puerto Rico Open at Coco Beach, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk