LIV GolfPhil Mickelson skal have ny caddie efter 8 år med lillebror på...

Phil Mickelson skal have ny caddie efter 8 år med lillebror på bag’en

De seneste otte år har Phil Mickelson haft sin lillebror Tim som caddie, men han vil nu bruge mere tid med sin familie og stopper derfor som caddie.

Opdateret: Justin Thomas skal have ny caddie – Mickelson har fundet sin nye

53-årige Phil Mickelson, der spiller på LIV Golf, skal derfor på udkig efter en ny caddie, men det er uklart om Tim er stoppet som caddie, eller om han stopper som caddie.

I den kommende uge spiller LIV Golf på Trump National Doral i Florida, og ugen efter er der Masters, som Phil Mickelson har vundet tre gange i 2004, 2006 og 2010.

Havde Bones som caddie i 25 år

Phil Mickelson havde Jim “Bones” Mackay som caddie i 25 år fra 1992 til 2017, og sammen vandt de 45 sejre heriblandt fem majors. Tim Mickelson, der var college træner og senere manager for Jon Rahm, tog over og de seneste otte år har de sammen vundet tre PGA Tour sejre herunder US PGA Championshop 2021, hvor dengang 50-årige Phil Mickelson blev hidtil ældste major vinder.

Nedenfor ses Phil Mickelsons opslag på X, hvor han har offentliggjort at Tim Mickelson stopper som caddie:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk