PopulærtPGA TourJustin Thomas skal have ny caddie - Mickelson har fundet sin nye

Justin Thomas skal have ny caddie – Mickelson har fundet sin nye

Her ugen før Masters har Justin Thomas og Jim “Bones” Mackay stoppet samarbejdet, mens Phil Mickelson har ansat Jon Yarbrough som sin nye caddie.

Jim “Bones” Mackay, der i 25 år fra 1992 – 2017 var caddie for Phil Mickelson, arbejde nogle år som ekspert på NBC og Golf Channel inden han i 2021 blev caddie for Justin Thomas. Han var således på bag’en, da Justin Thomas vandt US PGA Championship 2022.

Justin Thomas har offentliggjort bruddet på X, som man kan læses det nederst i denne artikel. Det er endnu uvist, hvem der  skal være hans caddie under Masters.

De seneste otte år har Phil Mickelson haft sin lillebror Tim som caddie, men han vil nu bruge mere tid med sin familie.

Phil Mickelson spillet LIV Golf Miami i denne uge, og det er med Jon Yarbrough som ny caddie. Det skriver golf.com, og nævner at han gennem ti år har været caddie for Scott Stallings.

Erfarne Jon Yarbrough har også arbejdet for Gary Woodland, Bill Haas og Smylie Kaufman  samt LPGA spillerne Kelly Robbins, Morgan Pressel og Suzann Pettersen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk