PopulærtLadies European TourNicole Broch Estrup blev nr. 6, da Mariajo Uribe vandt NSW Women’s...

Nicole Broch Estrup blev nr. 6, da Mariajo Uribe vandt NSW Women’s Open

Mariajo Uribe vandt NSW Women’s Open på Ladies European Tour, hvor Nicole Broch Estrup blev nr. 6 og Smilla Sønderby nr. 12. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

To danskere har taget den lange rejse til New Zealand og Australien i den kommende uge, og begge gjorde det godt. Inden finalerunden var Nicole Broch Estrup nr. 16 i -3, og med en flot runde i -4 blev nr. 6 i -7.

Smilla Sønderby begyndte dagen som nr. 14 i -4, og hun blev nr. 12 i -5 efter en runde i -1.

Mariajo Uribe vandt på sidste hul

34-årige Mariajo Uribe fra Colombia havde en føring på tre slag inden finalerunden, da hun var i -12 foran Pei-Ying Tsai fra Taiwan i -9.

Inden sidste hul delte Mariajo Uribe førstepladsen i -13 med Bronte Law. Her sikrede Mariajo Uribe sig sejren med en birdie, så hun vandt i -14 foran Bronte Law i -13..

Marta Martin blev nr. 3 i -9 foran Cara Gainer og Pei-Ying Tsai i -8.

Nicole Broch Estrup delte 6. pladsen i -7 med Justine Bosio.

NSW Women’s Open, resultat

Nicole Broch Estrup under NSW Women’s Open 2024 – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk