Eddie Pepperell tog fusen på Matt Wallace til falsk mediedag

Made in Denmark 2018 vinderen Matt Wallace har vundet fire Europa Tour turneringer på under to år, og er helt fremme som nr. 31 på verdensranglisten. Se den sjove video ovenfor, hvor han er optaget med skjult kamera på en falsk mediedag, hvor meget går galt 🙂

Forhistorien er, at vennen Eddie Pepperell – der er kendt for sin skæve humor – ville sikre sig, at Matt Wallace holder begge ben på jorden. Han var derfor med til at udtænke idéen om at tage fusen på Wallace.

Under påskud af, at Matt Wallace skulle deltage i en mediedag som vinder af BMW International Open 2018, blev han udsat for en masse prøvelser.

Det er ganske underholdende, også for Eddie Pepperell der sidder og ser det hele, så læn dig tilbage og se den 10 minutter lange video ovenfor.

Fra Alps Tour til Europa Touren på rekordtid

I 2016 vandt nu 29-årige Matt Wallace seks turneringer på Alps Tour, der kan sammenlignes med ECCO Tour. Fem af de seks sejre var i træk!

Det gav ham et Challenge Tour kort i 2017, hvor han fik sit gennembrud ved at vinde Open de Portugal i sin blot fjerde Europa Tour turnering og sin niende Challenge Tour turnering.

I 2018 vandt han Hero Indian Open i marts, BMW International Open i juni og Made in Denmark i september. Han afsluttede året med en 5. plads i Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player og en 2. plads i sæsonfinalen DP World Tour Championship, Dubai, hvilket var med til at give ham en 10. plads på Race to Dubai ranglisten.

I år er Wallace blevet nr. 2 i både Omega Dubai Desert Classic og senest Betfred British Masters hosted by Tommy Fleetwood. Han vandt par-3 turneringen op til Masters.

På verdensranglisten er han helt fremme som nr. 31 i denne uge.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.