PopulærtDP World TourMarcus Kinhult vandt Betfred British Masters

Marcus Kinhult vandt Betfred British Masters

22-årige Marcus Kinhult fra Sverige vandt Betfred British Masters hosted by Tommy Fleetwood, hvor Søren Kjeldsen blev bedste dansker på en 15. plads. Se højdepunkter fra Kinhults finalerunde ovenfor.

Søren Kjeldsen gik finalerunden på Hillside GC i -3, hvilket gav ham syv pladsers fremgang til en 15. plads i -9.

Lasse Jensen startede finaledagen på en 64. plads, men efter en flot runde i -5 blev han nr. 30 i -6.

Joachim B Hansen og Jeff Winther missede cuttet.

Marcus Kinhult vandt efter spændende afslutning

Inden finalerunden delte Marcus Kinhult og Matt Wallace føringen i -14 foran Richie Ramsay i -12, mens Tommy Fleetwood og Robert MacIntyre delte 4. pladsen i -11.

Der var spænding til det sidste, men Kinhult så ud til at have udspillet sin chance da han lavede bogeys på både 15. og 16. hul, efter at have ført med ét slag inden de sidste 4 huller.

Med en birdie på 17. kom Kinhult dog tilbage på en delt førsteplads, og med endnu en birdie på 18. for en runde i -2 vandt han sin første Europa Tour sejr i -16.

Frustreret Wallace måtte nøjes med en andenplads

Mod slutningen havde Matt Wallace de bedste kort på hånden, men han havde svært ved at få bolden i hul. Han missede en god birdiemulighed på 17. green og igen på 18., hvor han slog putteren i greenen efter et misset birdieputt fra knap 4 meter.

Made in Denmark 2018 vinderen Matt Wallace måtte derfor nøjes med en delt andenplads i -15 sammen med den forsvarende mester Eddie Pepperell og Robert MacIntyre, mens Richie Ramsay blev nr. 5 i -12.

Værten Tommy Fleetwood blev delt nr. 8 i -10 efter en lidt skuffende finalerunde i +1. Han kan dog se tilbage på en succesfuld turnering med masser af tilskuere.

Kinhult vandt sin første Europa Tour sejr

Det var 22-årige Marcus Kinhults første sejr på Europa Touren i turnering nr. 52.

Han blev nr. 5 på Challenge Tour ranglisten i 2017, mens han blev nr. 49 på Europa Tourens Race to Dubai rangliste sidste år.

Havde misset cuttet i syv ud af otte turneringer

Marcus Kinhult er et stort talent, så at han vinder på Europa Touren er ikke en overraskelse. At sejren kommer nu er dog noget overraskende, da han indtil denne uge havde misset cuttet i syv ud af otte turneringer.

Kun i Saudi International powerede by SBIA har han været med i weekenden, da han blev nr. 18.

Hans lillesøster Frida Kinhult er i øvrigt også et meget stort talent, da hun er nr. 6 på amatørernes verdensrangliste, hvor hun har været fremme som nr. 2.

Betfred British Masters hosted by Tommy Fleetwood, resultat

Golfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Robert Kristensen, aka Bobby the Pro, og Jonas Jensen er kendt af de mange, som har været på golfskolebænken i Himmerland, hvor Bobby har...

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...