Justin Thomas har trukket sig fra denne uges US PGA Championship med en skade i hånden.

Verdensranglistens nr. 5, der vandt US PGA Championship 2017, er skadet i sin højre hånd, men skriver på Twitter, at han forventer at være klar i nærmeste fremtid.

Justin Thomas erstattes af Kelly Kraft, da han er den højest rangerede på FedExCup ranglisten, som ikke allerede var med.

Blev skadet da han ramte et træ i Honda Classic

Justin Thomas slog hånden og i øvrigt også skulderen i marts, da han under et slag i Honda Classic ramte et træ. Han gennemførte turneringen, og har siden spillet tre turneringer og senest Masters, hvor han blev nr. 12.

Frem til Honda Classic havde Justin Thomas i år haft en 2. plads, to 3. pladser, en 9. plads og en 16. plads i fem turneringer, men siden Honda Classic er 12. pladsen i Masters hans eneste i top-20.

Også afbud fra Sam Ryder og Vijay Singh

Siden startlisten for de første to runder blev lavet er der udover afbuddet fra Justin Thomas også kommet afbud fra Sam Ryder og Vijay Singh.

De erstattes af henholdsvis Richy Werenski og J.T. Poston, da det var de bedste på FedExCup ranglisten, som ikke allerede var med.

Direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.