PopulærtDP World TourPaul Casey på DP World for første gang i 26 måneder

Paul Casey på DP World for første gang i 26 måneder

For første gang siden han skiftede til LIV Golf er engelske Paul Casey tilbage på DP World Tour i denne uge, hvor han er med i Porsche Singapore Classic på Laguna National på en invitation. Otte danskere er med.

46-årige Paul Caseys seneste DP World Tour turnering er Slync.io Dubai Desert Classic i januar 2022, hvor han i øvrigt blev nr. 12 da Viktor Hovland vandt. Det er 26 måneder og efterfølgende spillede han videre på PGA Tour i nogle måneder, hvor han bl.a. blev nr. 3 i Players Championship 2022.

Casey skiftede til LIV Golf i juli 2022, og debuterede i den tredje LIV Golf turnering.

I 2020 blev Paul Casey den første golfspiller, som blev Brand Ambassador for Porsche. Det er han fortsat, hvilket nok også er årsagen til, at han har fået en invitation.

15 sejre på DP World Tour og 3 på PGA Tour

Paul Casey har vundet 15 gange på DP World Tour heriblandt Porsche European Open 2019 og senest Omega Dubai Desert Classic 2021. Han har vundet tre gange på PGA Tour og senest Valspar Championship 2019. Casey har spillet Ryder Cup fem gange, og var nr. 26 på verdensranglisten, da det i begyndelsen af juli 2022 blev offentliggjort, at han skiftede til LIV.

Fra European Open til Singapore Open

Porsche var titelsponsor for DP World Tour turneringen Porsche European Open fra 2015 – 2023. Den er også på programmet i år på Green Eagle i Hamborg, men indtil videre uden titelsponsor.

Pavon, Lowry og otte danskere i feltet

Otte danskere er med i Singapore, og det er Rasmus Højgaard, Jonathan Gøth-Rasmussen, Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard og Sebastian Friedrichsen.

Der er et ganske fint felt med seks fra top-100 på verdensranglisten. Matthieu Pavon, der vandt Farmers Insurance Open på PGA Tour, er den højest rangerede som nr. 27 i verden, mens Shane Lowry er nr. 34 og Rasmus Højgaard nr. 76.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Porsche Singapore Classic, leaderboard

Paul Casey efter sejren i Porsche European Open 2019 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk