Paul Casey vandt Valspar Championship for andet år i træk

Som den første nogensinde forsvarede Paul Casey sin titel og vandt Valspar Championship, hvilket er hans tredje sejr på PGA Tour.

Den forsvarende mester Paul Casey førte i -9 foran Dustin Johnson i -8 og Jason Kokrak i -7 inden finalerunden på Copperhead Course, Innisbrook Resort, i Florida.

Casey gik finalerunden i +1, men det var nok til at vinde i -8 på den svære bane foran Louis Oosthuizen og Jason Kokrak i -7. Bubba Watson og Sungjae Im delte 4. pladsen i -6.

Jon Rahm, Ryan Armour og Dustin Johnson delte 6. pladsen i -5. Verdensetteren Dustin Johnson begyndte som nævnt finaledagen på andenpladsen, men han faldt tilbage efter tre bogeys og ingen birdies.

Luke Donald blev nr. 9 i -4, Henrik Stenson nr. 24 i -1, Sergio Garia nr. 54 i +4.

Casey tredje sejr på PGA Tour

Med sejren rykker 41-årige Paul Casey frem til en 11. plads på verdensranglisten, hvor han har været i top-30 uafbrudt siden juni 2015. Det var hans blot tredje PGA Tour sejr, for udover de to i Valspar Championship, har han kun vundet Shell Houston Open 2009.

Det er blevet til 13 sejre på Europa Touren, hvor den seneste var i KLM Open 2014. Siden 2015 og frem til han igen blev medlem af Europa Touren sidste år, har Paul Casey kun været medlem af PGA Tour.

Valspar Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.