PopulærtPGA TourThorbjørn Olesen spiller med på klassiske Copperhead

Thorbjørn Olesen spiller med på klassiske Copperhead

PGA Tour har taget turen på tværs af Florida fra Ponte Vedra Beach til Tampa og denne uges Valspar Championship på den kendte Copperhead Course. Banen med de ikoniske afslutningshuller også kendt som The Snake Pit skal nok teste verdens bedste spillere. Thorbjørn Olesen er tilbage i USA, og spiller de kommende uger på PGA Tour.

Turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

The Florida Swing afsluttes på Innisbrook Resorts Copperhead Course med Valspar Championship, og den ikoniske bane får igen i år besøg af flere af verdens bedste spillere. Justin Thomas, Jordan Spieth og den dobbelte vinder af turneringen, Sam Burns, er blandt de store profiler til start her ugen efter The PLAYERS.

Sidste uge sluttede Brian Harman og Xander Schauffele på den delte andenplads i The Players, og de to spiller sammen torsdag og fredag med sidste års vinder af Valspar Championship, Taylor Moore.

De tre er naturligvis blandt ugens udvalgte tv-bolde. discovery+ sender allerede fra 12.30 de første dage, så der er rig mulighed for at følge de største profiler på alle 18 huller hver dag. Torsdag eftermiddag dansk tid er det blandt andre Justin Thomas, Sam Burns og Sungjae Im, der er i en af tv-boldene inden hovedsendingen begynder kl. 19.00, mens Jordan Spieth, Keegan Bradley og Nick Taylor kan følges fredag eftermiddag på alle 18 huller.

Med danske briller har vi naturligvis mest fokus på Thorbjørn Olesen. Han har haft to ugers turneringsfri, men er nu tilbage i USA, og klar til igen at spille med på PGA Tour. Olesen har planer om at spille fire uger i træk, og begynder den periode med en tur til Tampa.

The Copperhead Course er en smal bane med udfordrende greens, men banen er mest kendt for ”The Snake Pit”, betegnelsen for de sidste tre huller på banen. Spillerne bliver ved ”indgangen” til Snake Pit mødt af en bronzefigur af en Copperhead slange, så ingen er i tvivl om hvad der venter. Banen kræver præcision ind mod green, og det er netop de gode jernslag, der har kendetegnet de seneste års vindere.

Valspar Championship kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 16.3.: 19.00 – 23.00
  • Fredag den 17.3.: 19.00 – 23.00
  • Lørdag den 18.3.: 18.00 – 23.00
  • Søndag den 19.3.: 18.00 – 23.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk