PopulærtPGA TourCantlay fører fortsat Genesis - Nicolai Højgaard faldt tilbage

Cantlay fører fortsat Genesis – Nicolai Højgaard faldt tilbage

Patrick Cantlays føring skrumpede fra fem til to slag inden finalerunden af Genesis Invitational på Riviera CC, hvor Nicolai Højgaard faldt lidt tilbage. Se højdepunkter i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard, der var i Marquee group lørdag måtte kæmpe for det i de første runder, men klarede cuttet som nr. 35 i -1 efter anden runde. I tredje runde missede han (også) fairway på 1. hul men lavede alligevel en birdie, som dog blev dagens eneste. Der var også tre bogeys på scorekortet, så efter en runde i +2 er han nu nr. 48 i +1 inden finalerunden.

Søndag skal Nicolai spille i dagens tredje gruppe med start kl. 16:10 dansk tid i selskab med Andrew Putnam. 35-årige Andrew Putnam har Barracuda Championship 2018 som sin hidtil eneste PGA Tour sejr.

Cantlay foran Schauffele og Zalatoris

Patrick Cantlay havde en føring på fem slag efter anden runde, men efter -1 i tredje runde fører han nu i -14 foran Xander Schauffele og Will Zalatoris i -12, der begge gik -6, men dog ikke spillede sammen.

Luke List er nr. 4 i -11 foran Harris English og Jason Day i -10.

Rory McIlroy og Viktor Hovland deler 27. pladsen i -4 og Ludvig Åberg er nr. 34 i -3.

Det er en Signature Event med en præmiesum på 20 mio. $, hvoraf vinderen får 4 mio. $. Men selvom der blot var 70 spillere i feltet, så var der cut efter anden runde, så kun top-50 og alle indenfor 10 slag er med i weekenden.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Genesis Invitational, leaderboard

Nicolai Højgaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk