PopulærtLadies European TourEmily i finalerundens førerbold ved Aramco Saudi

Emily i finalerundens førerbold ved Aramco Saudi

Lørdag var Nicole Broch Estrup i førerbolden ved Aramco Saudi Ladies International Presented by PIF og søndag er det så Emily K Pedersen der jagter Patty Tavatanakit på førstepladsen. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor, og nederst er der interview med Emily efter runden.

Efter anden runde var Nicole Broch Estrup er på en delt 2. plads  i -6, mens Emily K Pedersen, der vandt den første udgave i 2020, var nr. 17 i -1. Da Emily vandt var det dog på Royal Greens Golf & Country Club, mens der i år for første gang spilles på Riyadh Golf Club. Emily har siden 2022 haft sponsoraftaler med både Golf Saudi og Aramco Team Series.

Med seks birdies i en forrygende runde i -6 rykkede Emily frem til en 3. plads i -7 som hun deler med Charley Hull og de er kun overgået af Esther Henseleit i -8 og Patty Tavatanakit i -11. Henseleit var dagens bedste med en runde i -7. Søndag skal Emily spille i førerbolden med Henseleit og Tavatanakit.

Amy Yang og Manon De Roey deler 5. pladsen i -6.

Nicole Broch Estrup begyndte som nævnt dagen på en delt 2. plads, men hun gik +3 og faldt tilbage til en 15. plads i -3. Hun var -3 på for-ni efter tre birdies på de første 5 huller og hun førte turneringen, inden hun på bag-ni lavede tre bogeys og en 8’er på par-5 hullet 12. Her havde hun et skævt drive ud i nogle træer, hvorfra hun ramte en kantsten ved en kørevej og det endte med den tredobbelte bogey.

Fire danskere var med, men Nanna Koerstz Madsen og Smilla Sønderby var henholdsvis tre og syv slag fra at klare cuttet.

Den forsvarende mester Lydia Ko, der også vandt i 2021, deltager ikke.

Der spilles om 5 mio. $

Der spilles om 5 mio. $, så der er et meget stærkt felt i turneringen med flere LPGA spillere i feltet, da 50 spillere er med via top-300 på verdensranglisten.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Aramco Saudi Ladies International Presented by PIF, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk