Asian TourDavid Puig gik -18 i weekenden og vandt Malaysian Open

David Puig gik -18 i weekenden og vandt Malaysian Open

LIV Golf spilleren David Puig klarede kun lige akkurat cuttet, men efter to finalerunder i -9 vandt han IRS Prima Malaysian Open og kvalificerede sig til The Open.

Inden finalerunden førte canadiske Jared Du Toit i -17 foran Kevin Yuan i -16 og John Catlin i -15.

David Puig var i -14 efter -9 i tredje runde, og finalerunden gik han også i -9, så han vandt i -23 foran Jeunghun Wang i -21, mens Denwit Boriboonsub og John Catlin delte 3. pladsen i -20. Wang g Boriboonsub efter finalerunder i -10, mens Catlin afsluttede med en runde i -5.

Trevor Simsby blev nr. 9 i -16. Dansk-amerikanske Trevor Simsby, der er amerikaner men søn af danske Kim Simsby, var forsvarende mester, da han vandt den seneste udgave i 2020. Dengang var det den sidste Asian Tour turnering inden Covid-19 pandemien for alvor ramte.

22-årige David Puig fra Spanien var uden bogeys i weekenden, hvor han lavede 18 birdies på se 36 huller! Han har primært spillet på LIV Golf siden han blev professionel i 2022 og så enkelte turneringer på Asian Tour, hvor han også vandt International Series Singapore 2023.

Kvalificerede sig til The Open

Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, så der blev spillet om tre pladser i The Open. De gik til David Puig, Jeunghun Wang og Denwit Boriboonsub.

IRS Prima Malaysian Open, resultat

Denwit Boriboonsub, Jeunghun Wang og David Puig kvaliifcerede sig til The Open fra IRS Prima Malaysian Open 204 – Foto: Khalid Redza / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk