PopulærtDP World TourOverraskende afbud til WGC - Cadillac Championship

Overraskende afbud til WGC – Cadillac Championship

Det ene af fire afbud til WGC – Cadillac Championship er lidt overraskende. Sydafrikanske Jaco van Zyl har direkte fravalgt at deltage i turneringen med en præmiesum på hele $ 9,5 mio. svarende til 65 mio. kroner.

Søren Kjeldsen er med i det eksklusive felt på TPC Blue Monster, Trump National Doral i Florida, hvor der spilles fire runder uden cut.

Tre af de fire afbud er fra spillere i top-50 på verdensranglisten, så der 47 fra top-50 i det stærke felt.

Afbuddene kom før startlisten blev lavet, og starttiderne kan ses i denne artikel.

Jim Furyk
Jim Furyk

Skade, sygdom, værnepligt og pause
Jim Furyk (nr. 14 på verdensranglisten) er blevet opereret i håndleddet, Thongchai Jaidee (nr. 34) har meldt afbud pga, sygdom, mens Jaco van Zyl (nr. 49) har fravalgt at spille.

Sangmoon Bae (nr. 139) er forhindret, da han er blevet tvunget til at aftjene sin værnepligt i Sydkorea.

Van Zyl holder turneringsfri
Jaco van Zyl var nr. 68 på verdensranglisten i sidste uge, men er rykket frem som nr. 49 efter sejr i Eye of Africa PGA Championship på Sunshine Tour.

Det kvalificerede ham til årets første WGC turnering, men han har fravalgt at deltage. Van Zyl er blevet i Sydafrika for at holde turneringsfri og fokusere på næste uges Investec Cup, der er sæsonfinalen på Sunshine Tour.

37-årige Jaco van Zyl har vundet 14 turneringer på Sunshine TOur, heriblandt PGA Championship hele tre gange.

Antal deltagere varierer
Det varierer lidt, hvor mange deltagere der er WGC – Cadillac Championship, da der er forskellige muligheder for at kvalificere sig.

Sidste år var der 74 deltagere i WGC – Cadillac Championship. I 2014 var der 68, der var 65 i 2013, 74 i 2012 samt 66 deltagere i 2011.

I 2009 var hele 80 spillere, men kvalifikationen var lidt anderledes. Dengang var det top-3 fra de mindre tours og ikke top-2 som nu, der kvalificerede sig.

Thongchai Jaidee
Thongchai Jaidee

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk