KlubnytPressemøde om Vordingborg Kommune Møn Open

Pressemøde om Vordingborg Kommune Møn Open

Møn Golfklub har i forbindelse med Vordingborg Kommune Møn Open 2016, afholdt pressemøde i klubbens lokaler torsdag. Her kunne holdet bag den stort anlagte turnering, fortælle mange spændende nyheder.

Når de første deltagere teer ud d. 9. april kl. 8:00 vil Borgmester i Vordingborg kommune Knud Larsen slå det første slag fra hvid tee. Herefter vil nogle af de dygtigste ungdomsspillere, starte den egentlige turnering fra 1. hul ved klubhuset.

Mange landsholdspillere har meldt deres ankomst til turneringen, som i år kan smykke sig med ”de flotteste hole in one præmier i Danmark”. Hos herrerne kommer bl.a. Møns egen landsholdsspiller og forsvarende mester, samt spansk U 18 vinder sidste år. Dernæst kommer Morten Toft Hansen EM sølv vinder samt landsholds spiller.

Hos damerne/pigerne kommer bla. Cecilie Bofil som vandt sølv ved VM samt spiller på landsholdet, Cecilie Brøgger landsholdspiller. Ud over de nævnte landsholdsspillere kommer der 5 dame og 3 herre landsholdsspillere. Endelig er der 16 boblere, som man kaldes når man er inde omkring landsholdet. Der er endnu 2 uger tilbage inden tilmeldingen slutter, så der kan stadig nå at komme flere indtressante tilmeldinger.

Turneringen spilles over 2 dage, lørdag d. 9. april hvor der spilles 2 runder á 18 huller. Herefter sker der et cut, det vil sige at ud af de 72 startende spillere, vil kun de 36 bedste gå videre til finale dagen søndag d. 10. april. Der er gratis adgang for publikum begge dage, og søndag fra kl. 12. vil der være mulighed for på træningsbanen, at prøve kræfter med golfspillet. Skulle man have mere mod på golf, så byder der sig igen en mulighed weekenden efter hvor golfens dag afholdes i Møn Golfklub.

Turneringen er med årene blevet mere og mere attraktiv, fordi spillerene har mulighed for at hente verdensrangliste point, og ikke mindst få del i de mange flotte hole in one præmier.

På finaledagen kan en heldig eller dygtig golfspiller nemlig vinde både en ny bil med forsikring, Dark Sky ophold ved Møns Klint, Sejltur ved Møns Klint, Helikopter flyvetur over Møns Klint og Geocenteret ! Hvis det ikke er nok så kan en heldig spiller også vinde en golfrejse til Dubai.

Holdet bag Vordingborg Kommune Møn Open 2016 har gennem vinteren arbejdet hård på at finde sponsorer til turneringen, og glædeligt var det at allerede tidligt meldte Vordingborg Kommune sig på banen som hovedsponsor for turneringen, herefter fulgte mange sponsorer efter i deres kølvand.

Det er et stort arbejde at lave en turnering i dette format fortæller formand for Møn Golfklub Lars Kleist, vi har i år forsøgt at sætte barren endnu højere for turneringen, så den kan måle sig med de turneringer man kan følge i TV. Derfor har vi, ligesom disse turneringer live score i klubhuset. På vores hjemmeside kan man både før, under og efter følge nyhederne løbende.

Vordingborg Kommune Møn Open 2016 er en rigtig forårs bebuder indenfor golfsporten. Møn Golfklub har tradition for denne turnering, fordi banen er i super stand!! Også så tidligt på året.

Sidste år var turneringen en kæmpe succes og der var drama til det sidste. Lørdag var det perfekte forhold til golf og det udnyttede Zacharias Agerbak fra Smørum Golfklub ved at sætte banerekord – han gik banen i kun 64 slag hvilket bragte ham i spidsen for turneringen, men på finalen søndag var de blæst op og her kom hjemmebane fordelen den lokal landsholdspiller  Alexander Frances til gode.   Han kæmpede sig op nedefra og kunne efter de 18 huller stolt løfte pokalen som vinder af turneringen.

Pigerækken blev ikke mindre dramatisk, da Louise Staalbo fra Korsør Golfklub efter en suveræn føring i de to indledende runder, fik en mildest talt ond runde i det mønske blæst. Med en katastrofal runde 11 slag over par, måtte hun ”invitere” Stephanie Amalie Astrup fra Horsens ud i et omspil med ”sudden death” om pokalen.

Her blev det Louise Staalbo der  på andet omspilshul trak det længste strå, og blev vinder af pigerække i turneringen.

Så man må  sige at der igen i år er dækket op til den helt store golf event på Møn.

Besøg klubbens hjemmeside på www.moengk.dk

Foto:
Fra venstre informationsansvarlig Knud Erik Petersen, sidste års vinder Alexander Francess, Baneejer og klub pro Richard Francess samt formand for Møn Golfklub Lars Kleist.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk