PopulærtPGA TourFuryk skal opereres i håndleddet

Furyk skal opereres i håndleddet

Jim Furyk skal opereres, og det er tvivlsomt, om han når at blive klar til Masters, som spilles fra den 7. – 10. april. Med en yderligere pause bliver det svært for Furyk at kvalificere sig til Ryder Cup, hvor han har deltaget de seneste ni gange.

De seneste måneder har Furyk haft problemer med sit venstre håndled, og nu skal en operation hjælpe ham til et comeback.

Det forventes at tage omkring tre måneder, før Furyk er tilbage på golfbanen, så han er formentlig først tilbage i maj måned, men han håber at være klar tidligere end det.

Furyk, der er nr. 10 på verdensranglisten, har ikke spillet siden han måtte trække sig efter 6 huller af BMW Championship i september. Det var første gang i 20 år på PGA Tour, at Furyk trak sig fra en igangværende turnering.

Efterfølgende måtte han melde afbud til PGA Tourens sæsonfinale – Tour Championship by Coca-Cola – og Presidents Cup. Furyk kom dog med til Presidents Cup, men som vicekaptajn.

Jim Furyk har spillet ni Ryder Cups i træk
Presidents Cup er en Ryder Cup lignende turnering, hvor USA spiller mod et internationalt hold fra hele verden bortset fra USA og Europa. Frem til sit afbud havde Jim Furyk deltaget i de seneste syv udgaver siden 1998.

45-årige Jim Furyk har deltaget i de seneste ni udgaver af Ryder Cup siden 1997. Med sin lange pause bliver det dog svært for ham at kvalificere sig i år, hvor Ryder Cup spilles fra den 30. september til 2. oktober på Hazeltine i USA.

Furyk har indtil nu opnået 27 professionelle sejre i karrieren, hvoraf de 17 har været på PGA Tour. Han vandt US Open 2003, og den samlede FedExCup rangliste i 2010, hvor der var en vinderbonus på $ 10 mio.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk