PopulærtPGA TourOfficielt: Nicolai Højgaard på PGA Tour i 2024

Officielt: Nicolai Højgaard på PGA Tour i 2024

Opdateret: Nicolai Højgaard var ikke matematisk sikker, men PGA Tour er trygge ved at erklære, at han har point nok. Læs mere i Chok – Nicolai Højgaard er ikke helt sikker på et PGA Tour kort! Kun seks af de 18 spillere mellem nr. 115 – 132 på FedExCup ranglisten er med i finalerunderne af RSM Classic, så nu er det ikke længere en risiko, og vi kan fejre at Nicolai Højgaard endegyldigt har kvalificeret sig til PGA Tour i 2024.

— oO.–

Med kun én tællende PGA Tour turnering tilbage i sæsonen, denne uges RSM Classic, har PGA Tour bekræftet af Nicolai Højgaard og Min Woo Lee får et PGA Tour kort i 2024.

De to har som non-members optjent henholdvis 466 og 505 FedExCup point, hvilket er nok til at slutte i top-125 på FedExCup ranglisten. De er begge med i DP World Tour sæsonfinalen DP World Tour Championship.

Tre danskere på PGA Tour i 2024 ?

Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard kan meget vel også spille sig til et PGA Tour kort i 2024 sæsonen. De ti bedste på DP World Tourens Race to Dubai rangliste, som ikke har et PGA Tour kort i forvejen, kan få et kort.

Thorbjørn er nr. 6 på Race to Dubai ranglisten, og ligger til at tage det fjerde PGA Tour kort så han synes at være sikker på ét af de ti kort. Og med en 6. plads i Nedbank Golf Challenge rykkede Rasmus Højgaard fem pladser frem til en 16. plads på ranglisten, så han ligger til at tage det 10. og sidste PGA Tour kort inden sæsonfinalen i Dubai.

De ti der kvalificerer sig til PGA Tour via DP World Tour skal senest den 1. december besluttet sig, om de ønsker at blive medlem af PGA Tour. Hvis en spiller fravælger PGA Tour, så går pladsen videre til den næste på listen.

Race to Dubai Rankings, stillingen

Thorbjørn Olesen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk