PopulærtPGA TourTirsdag er der LIVE golf på Netflix - PGA Tour møder Formel...

Tirsdag er der LIVE golf på Netflix – PGA Tour møder Formel 1

I dag, tirsdag den 14. november, er der for første gang direkte sport på streamingtjenesten Netflix, og det er en golfturnering med PGA Tour pro’er og Formel 1 kørere.

Netflix har haft stor succes med sportsdokumentarerne Drive to Survive om Formel 1 og Full Swing om golf. Det kombineres tirsdag med Netflix Cup, hvor fire to-mandshold spiller scramble. Netflix Cup begynder kl. 15 lokal tid svarende til kl. 24 dansk tid natten til onsdag.

På Wynn Golf Club i Las Vegas er der fire par, som spiller 8 hullers matcher inden de to vinderhold mødes i en finale på 9. hul. Som en optakt til hvad der tegner til at blive ét af de største Formel 1 løb nogensinde med Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix på søndag. Netop Netflix serien Drive to Survive har gjort Formel 1 mere populær end nogensinde før i USA, og der er store forventninger til løbet i Las Vegas.

Justin Thomas & Carlos Sainz (Scuderia Ferrari) spiller mod Rickie Fowler & Lando Norris (McLaren Racing) mens Max Homa  & Alex Albon (Williams Racing) spiller mod Collin Morikawa & Pierre Gasly (BWT Alpine F1 Team).

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk