PopulærtDP World TourFriedrichsen fører Tourskolen, med tre danskere i top-25 inden finalen

Friedrichsen fører Tourskolen, med tre danskere i top-25 inden finalen

Sebastian Friedrichsen fører DP World Tour Tourskolen hvor Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind også er i top-25 inden onsdagens finalerunde.

Otte af de 13 danskere klarede cuttet efter fjerde runde på Infinitum Golf i Spanien, hvor de to finalerunder spilles på Lakes Course. 78 spillere i -5 eller bedre klarede cuttet, og de som minimum alle sikret et godt Challenge Tour kort.

Med en runde i -5 fører Sebastian Friedrichsen i -23 foran Filippo Celli i -22. Freddy Schott i -21 og Darius van Driel i -20.

Jonathan Gøth-Rasmussen er nr. 7 i -17 og Søren Broholt Lind nr. 24 i -12 mens Jeppe Kristian Andersen er nr. 39 i -10.

Oliver Hundebøll og Rasmus Neergaard-Petersen deler 52. pladsen i -8, og med fire slag til top-25 kan de nå det med en lav runde. Martin Simonsen er nr. 66 i -6 og Hamish Brown nr. 71 i -5.

Søren Broholt Lind – Foto: golfsupport.nl
Mange DP World Tour vindere i feltet

Der er en række DP World Tour vindere og store profiler i feltet, som enten nu eller tidligere har mistet deres kort.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Tom Lewis på en 11. plads i -16, Kristoffer Broberg er nr. 16 i -14, Renato Paratore nr. 22 i -13, Darren Fichardt og John Catlin nr. 24 i -12, Kiradech Aphibarnrat og Gregory Bourdy nr. 33 i -11, Marc Warren nr. 52 i -8, Alexander Levy nr. 66 i -6 og Thomas Aiken nr. 74 i -4.

Q-School Final Stage, leaderboard

Kiradech Aphibarnrat – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk