PopulærtDP World TourFriedrichsen fører Tourskolen, med tre danskere i top-25 inden finalen

Friedrichsen fører Tourskolen, med tre danskere i top-25 inden finalen

Sebastian Friedrichsen fører DP World Tour Tourskolen hvor Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind også er i top-25 inden onsdagens finalerunde.

Otte af de 13 danskere klarede cuttet efter fjerde runde på Infinitum Golf i Spanien, hvor de to finalerunder spilles på Lakes Course. 78 spillere i -5 eller bedre klarede cuttet, og de som minimum alle sikret et godt Challenge Tour kort.

Med en runde i -5 fører Sebastian Friedrichsen i -23 foran Filippo Celli i -22. Freddy Schott i -21 og Darius van Driel i -20.

Jonathan Gøth-Rasmussen er nr. 7 i -17 og Søren Broholt Lind nr. 24 i -12 mens Jeppe Kristian Andersen er nr. 39 i -10.

Oliver Hundebøll og Rasmus Neergaard-Petersen deler 52. pladsen i -8, og med fire slag til top-25 kan de nå det med en lav runde. Martin Simonsen er nr. 66 i -6 og Hamish Brown nr. 71 i -5.

Søren Broholt Lind – Foto: golfsupport.nl
Mange DP World Tour vindere i feltet

Der er en række DP World Tour vindere og store profiler i feltet, som enten nu eller tidligere har mistet deres kort.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Tom Lewis på en 11. plads i -16, Kristoffer Broberg er nr. 16 i -14, Renato Paratore nr. 22 i -13, Darren Fichardt og John Catlin nr. 24 i -12, Kiradech Aphibarnrat og Gregory Bourdy nr. 33 i -11, Marc Warren nr. 52 i -8, Alexander Levy nr. 66 i -6 og Thomas Aiken nr. 74 i -4.

Q-School Final Stage, leaderboard

Kiradech Aphibarnrat – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk