MoreGolf Mastercard TourNiklas Nørgaard Møller er bedste dansker inden finalerunden

Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker inden finalerunden

Benjamin Henry Poke var på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, men er ude af topstriden inden lørdagens finalerunde.

I stedet er Niklas Nørgaard Møller, der var på en 4. plads efter første runde, nu bedste dansker på en 12. plads i -3, da han gik anden runde i +1.

Benjamin Henry Poke var rundt i +4, og faldt tilbage til en 29. plads i -1. Christian Gløet klarede også cuttet som nr. 44 i par efter +2 i anden runde.

Cuttet blev par, og dermed er Simon Gundorph og Mathias Gladbjerg i +4 samt Jesper Gunder Larsen og Christian Bæch Christensen i +6 ikke med i finalerunden.

Oliver Lindell fører med ét slag
Finske Oliver Lindell, der vandt Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter for tre uger siden, fører i -8 foran svenske Mikael Lindberg i -7.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk