MoreGolf Mastercard TourNiklas Nørgaard Møller er bedste dansker inden finalerunden

Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker inden finalerunden

Benjamin Henry Poke var på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, men er ude af topstriden inden lørdagens finalerunde.

I stedet er Niklas Nørgaard Møller, der var på en 4. plads efter første runde, nu bedste dansker på en 12. plads i -3, da han gik anden runde i +1.

Benjamin Henry Poke var rundt i +4, og faldt tilbage til en 29. plads i -1. Christian Gløet klarede også cuttet som nr. 44 i par efter +2 i anden runde.

Cuttet blev par, og dermed er Simon Gundorph og Mathias Gladbjerg i +4 samt Jesper Gunder Larsen og Christian Bæch Christensen i +6 ikke med i finalerunden.

Oliver Lindell fører med ét slag
Finske Oliver Lindell, der vandt Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter for tre uger siden, fører i -8 foran svenske Mikael Lindberg i -7.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk