Benjamin Henry Poke var på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, men er ude af topstriden inden lørdagens finalerunde.

I stedet er Niklas Nørgaard Møller, der var på en 4. plads efter første runde, nu bedste dansker på en 12. plads i -3, da han gik anden runde i +1.

Benjamin Henry Poke var rundt i +4, og faldt tilbage til en 29. plads i -1. Christian Gløet klarede også cuttet som nr. 44 i par efter +2 i anden runde.

Cuttet blev par, og dermed er Simon Gundorph og Mathias Gladbjerg i +4 samt Jesper Gunder Larsen og Christian Bæch Christensen i +6 ikke med i finalerunden.

Oliver Lindell fører med ét slag
Finske Oliver Lindell, der vandt Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter for tre uger siden, fører i -8 foran svenske Mikael Lindberg i -7.

.
.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.