ECCO Tour17-årig finsk komet i stor ECCO Tour triumf – Norman blev nummer...

17-årig finsk komet i stor ECCO Tour triumf – Norman blev nummer to

Finske Oliver Lindell vandt fredag Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter i 16 under par. To slag efter den blot 17-årige finske skoledreng fik Nicolaj Norman Hansen karrierens bedste ECCO Tour resultat, da han snuppede andenpladsen.

Peter Vejgaard og Christian Aronsen delte tredjepladsen i 13 under par, mens den lokale favorit, Kasper Sørensen, til stor tilfredsstillelse for de mange fremmødte tilskuere snuppede sjettepladsen samt en bonuspræmie i 11 under par.

Rasmus Hjelm, der førte Kitchen Joy Championship inden finaledagen havde en off-day på kontoret, og med en runde i tre over par, faldt han helt tilbage til ottendepladsen i 10 under par.

Finsk Komet fik første ECCO Tour sejr – mandag starter skolen igen
Sejrsherren Oliver Lindell var godt tilfreds efter runden, men indrømmede, at han var en smule nervøs, da han lavede bogey på 17. hul.

– Jeg var faktisk ikke nervøs hele dagen derude, men da jeg lavede bogey på 17. hul, kunne jeg godt mærke pulsen, fortalte 17-årige Lindell, inden turen går tilbage til Finland, hvor skolen igen skal passes fra mandag morgen.

Nicolaj Norman blev en flot nummer to
Nicolaj Norman Hansen førte længe Kitchen Joy Championship by Visit Tønder sammen med Oliver Lindell i både 14 og 15 under par, men en ærgerlig dobbeltbogey på 16. hul spolerede vinderchancerne for Ikast-spilleren.

– Jeg er selvfølgelig træt af, at jeg ikke vandt, men samtidig er jeg super tilfreds med spillet og med at slutte som nummer to. Jeg ville gerne have vundet, men en andenplads er svær at være rigtigt skuffet over. Også selvom min dobbeltbogey på 16. hul var super ærgerlig, fortæller Nicolaj Norman Hansen, der gjorde hvad han kunne for ikke at lade sig rive med på dagens runde, og bare holdt snuden i sporet.

– Jeg fokuserede udelukkende på mit eget spil derude. Da jeg var i 15 under par tænkte jeg, at det nok ikke var langt fra spidsen, men jeg vurderede, at mine bedste vinderchancer var, hvis jeg holdt snuden i sporet og ikke forholdt mig til stillingen, forklarede Norman.

Kasper Sørensen - Foto: ECCO Tour
Kasper Sørensen – Foto: ECCO Tour

Publikumsmagnet blev nr. 6 og vandt ekstrapræmie
Der var masser af opbakning på lægterne til den lokale yndling Kasper Sørensen på dagens runde, og de mange fremmødte fik da også både sol og god golf at glæde sig over. Kasper Sørensen noterede sig en finalerunde i to under par, og med en samlet score i 11 under par sluttede Kasper Sørensen på en fremragende sjetteplads.

Foruden en check på knap 12.000 kroner kan Kasper Sørensen glæde sig over, at han via sit flotte resultat nu er inde i næste uges turnering, Kellers Park Masters – Presented by Vejle Kommune i et lille og eksklusivt felt på blot 78 spillere. En ikke uvæsentlig bonus for den lokale favorit, der gennem de sidste tre dage har henrykt de mange tilskuere på Brundtland Golfcenter.

Du finder resultatet af Kitchen Joy Championship by Visit Tønder her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Du kunne gennem fredagens runde følge med LIVE via ECCO Tourens LIVE Stream fra banen, og gik du glip af det, så kan du finde en stor del af videoerne på ECCO Tourens videosite her.

Se Kasper Sørensen slutte flot af ved Kitchen Joy Championship by Visit Tønder nedenfor, og se desuden præmieoverrækkelsen med ECCO direktør, Dieter Kasprzak og Borgmester Laurids Rudebeck.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk