MoreGolf Mastercard TourBenjamin Poke fører på Nordea Tour

Benjamin Poke fører på Nordea Tour

Benjamin Henry Poke er på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona.

Han gik første runde i -5, og deler føringen med Patric Sundlöf og amatøren Christoffer Pålsson. Niklas Nørgaard Møller er ét slag efter på en delt 4. plads i -4.

Christian Gløet kom ikke med i ugens Challenge Tour turnering, så han er også med på Trummenäs Golfklubb. En første runde i -2 placerer ham på en 14. plads.

Der er syv danskere med i turneringen og Mathias Gladbjerg er nr. 62 i +2, mens Simon Gundorph, Jesper Gunder Larsen og Christian Bæch Christensen deler 99. pladsen i +4.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk