Cutter & Buck TourBenjamin Poke fører på Nordea Tour

Benjamin Poke fører på Nordea Tour

Benjamin Henry Poke er på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona.

Han gik første runde i -5, og deler føringen med Patric Sundlöf og amatøren Christoffer Pålsson. Niklas Nørgaard Møller er ét slag efter på en delt 4. plads i -4.

Christian Gløet kom ikke med i ugens Challenge Tour turnering, så han er også med på Trummenäs Golfklubb. En første runde i -2 placerer ham på en 14. plads.

Der er syv danskere med i turneringen og Mathias Gladbjerg er nr. 62 i +2, mens Simon Gundorph, Jesper Gunder Larsen og Christian Bæch Christensen deler 99. pladsen i +4.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk