PopulærtLadies European TourLydia Ko vandt Aramco Saudi Ladies International

Lydia Ko vandt Aramco Saudi Ladies International

Verdensetteren Lydia Ko vandt Aramco Saudi Ladies International presented by Public Investment Fund, hvor der blev spillet om 5 mio. $.

Inden finalerunden havde Lilia Vu føringen i -18 foran Lydia Ko i -17, mens Emily K Pedersen og Aditi Ashok delte 3. pladsen i -16.

Lydia Ko, der vandt turneringen i 2021, gik -4 og vandt i -21 foran Aditi Ashok i -20, mens Manon De Roey, Lexi Thompson og Lilia Vu delte 3. pladsen i -19.

Emily spillede i førerbolden søndag, men med en runde i -1 faldt hun tilbage til en 6. plads i -17. Emily vandt den første udgave af turneringen i 2020.

Nanna Koerstz Madsen blev nr. 40 i -5 efter en runde i -3, mens Nicole Broch Estrup sluttede som nr. 60 i +3 efter en runde i -1.

Aramco Saudi Ladies International presented by Public Investment Fund, resultat

Emily K Pedersen – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk