18-årige Nicolai Højgaard er med i den 100. udgave af KLM Open på en turneringsinvitation, og nu spiller han med om sejren.

Efter -5 i tredje runde på The International i Amsterdam er Nicolai Højgaard alene på 3. pladsen i -13. To slag efter Sergio Garcia og Callum Shinkwin, der deler føringen i -15.

Søndag skal Nicolai Højgaard spille i næstsidste gruppe med James Morrison fra kl. 13:06. Garcia og Shinkwin i førerbolden begynder kl. 13:15.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra kl. 13. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv

Jeff Winther er nr. 9

Jeff Winther er også med helt fremme på en 9. plads i -9, da han som Nicolai Højgaard gik tredje runde i -5.

Efter en runde i par er Søren Kjeldsen nr. 48 i -4, mens Lasse Jensen missede cuttet.

Nicolai Højgaard vandt EM og blev Årets Fund

I 2018 vandt Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golf Klub det individuelle EM for herrer ligesom han bl.a. var med til at vinde VM for hold (Eisenhower Trophy).

Meget velfortjent blev Nicolai Højgaard en suveræn vinder af Årets Fund 2018, da han fik maksimumpoint i konkurrencen om Danmarks ældste idrætpris. I januar 2019 blev tvillingerne Nicolai og Rasmus Højgaard professionelle.

Mens Rasmus Højgaard har haft succes på Challenge Touren, så har det hidtil været mindre succesfuldt for Nicolai Højgaard. I sidste uge vandt Nicolai Højgaard dog den ikke-tællende Great Northern Challenge inden han missede cuttet i Porsche European Open på Europa Touren.

KLM Open er Nicolai Højgaards syvende Europa Tour turnering i karrieren og den første, hvor han spiller med om søndagen. Han klarede det første cut i Porsche European Open 2018, men missede cuttet efter tredje runde.

KLM Open, leaderboard

Sergio Garcia – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.