PopulærtLadies European TourNanna er med i kampen om en plads i Evian Championship

Nanna er med i kampen om en plads i Evian Championship

Tre danskere er med i kvalifikationen om to eftertragtede pladser i major turneringen Evian Championship, der spilles fra den 15. – 18. september.

Efter tirsdagens første runde er Nanna Koerstz Madsen den eneste, som reelt har mulighed for at spille sig til en plads.

Nanna gik første runde i +1, hvilket placerer hende på en delt 4. plads.

Nicole Broch Larsen er nr. 38 i +8, mens Daisy Nielsen er nr 49 i +10, så de er realistisk set for langt tilbage i feltet.

Amy Boulden og Anne van Dam deler føringen i -2 foran Valentine Derrey i -1.

Evian Championship Qualifying, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk