PopulærtPGA TourOptakt til the Memorial Tournament på C More Golf

Optakt til the Memorial Tournament på C More Golf

Optakt med C Mores golfekspert Jeppe Huldahl:

The Memorial Tournament er en af de største og prestigefyldte turneringer på PGA Tour programmet. Jack Nicklaus inviterer igen i år til golf i topklasse i sin egen hjemby Ohio. Den fantastiske Muirfield Village bane er Jack Nicklaus eget design. Banen stod færdig i 1974 og har siden 1976 været vært for turneringen.

Når manden, som inden for golfverdenen er den nok største legende inviterer, resulterer det som regel i et stærkt felt, og i år er bestemt ikke nogen undtagelse. 7 af verdens 10 bedste stiller til start suppleret med to af vores egne bedste danske spillere; Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen.

Forsvarende mester er svenskeren David Lingmerth, som sidste år tog sin første sejr på PGA Touren efter omspil med Justin Rose. Kjeldsen og Olesen har valgt at tage turen over Atlanten for at stille op i den stjernebesatte turnering. Med den form de begge møder op med, kan det nemt blive en interessant dansker uge.

Sidste uge på Wentworth var Kjeldsens første mistede cut i år og måske en friweekend midt i et ellers hårdt pakket program, har været et tiltrængt pusterum for den ellers stabile nordjyde. 2016 har budt på en række flotte placeringer for Søren med en 4. plads på Valderrama som den bedste. Højdepunktet må dog formodes at være den fornemme 7. plads til Masters, og mon ikke denne erfaring kan biddrage med at få Søren øverst på podiet igen. Vi ved, han har det i sig.

Stabilitet har til gengæld ikke været betegnende for Thorbjørn Olesens 2015-sæson. Den unge Værløsedreng kunne ikke få spillet til at hænge sammen, efter han kom tilbage fra en skade i maj måned sidste år. Det var alt eller intet med mange mistede cuts til følge. Sæsonen blev dog reddet af hans forrygende sejr i Dunhill Links Championship sidst på året. 2016 har set anderledes ud med 4 top 10 placeringer ud af 11 starter og kun 2 mistede cuts. Thorbjørn har tidligere vist at USA passer ham godt. Faktisk blev han nummer 8 i The Memorial 2014, så der er god grund til at have store forhåbninger også til ham i denne uge.

Verdens nummer 1, 2 og 3 er alle på startlisten. Alle 3 med en sejr i deres sidste start; Day vandt Players Championship, Mcilroy vandt Irish Open og Spieth vandt sidste uge Dean & Deluca Invitational. Scenen er sat, og der er i den grad lagt op til topmøde.

Vi ved meget mere på søndag, når afgørelsen falder. Indtil da er der mulighed for mere end 30 timers livegolf fra The Memorial Tournament på C More Golf. Vi starter torsdag fra klokken 13.30 med featured groups, hvor du kan følge de største stjerner på helt tæt hold.

/Jeppe Huldahl

TheMemorial16_Cmore

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk