PopulærtLPGANanna, Emily og Daisy på jagt efter et LPGA kort

Nanna, Emily og Daisy på jagt efter et LPGA kort

Stage II af LPGA tourskolen begynder torsdag med Nanna Koerstz Madsen, Emily Kristine Pedersen og Daisy Nielsen i feltet.

193 spillere fra 37 lande er med i Stage II, hvorfra top-80 og lige går videre til Stage III, som er den endelige finale. Dem der ikke går videre til Stage III får alle et Symetra Tour kort baseret på deres placering i denne uge. Det er dog ikke et fuldt Symetra Tour kort, men man kan få adgang til enkelte turneringer.

Fire runder uden cut
Der spilles uden cut på Plantation Golf & Country Club, Panther og Bobcat Course, hvor alle deltagere skal spille to runder på hver bane.

Daisy Nielsen - Foto: Ladies European Tour
Daisy Nielsen – Foto: Ladies European Tour

Daisy Nielsen kvalificerede sig fra Stage I, mens Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er kvalificeret til Stage II via deres placering i top-400 på verdensranglisten.

Nanna og Emily er rangeret højt
Feltets højest rangerede er amerikanske Beth Allen, der er nr. 72 på verdensranglisten. Hun bor i Skotland og spiller primært på LET, hvor hun er nr. 2 på ranglisten. 34-årige Allen har spillet 59 LPGA turneringer i karrieren, men den seneste i USA var tilbage i 2008.

Som nr. 103 på verdensranglisten er Nanna den næsthøjest rangerede, mens Emily som nr. 108 er den tredje bedste i feltet.

Nicole og Therese er kvalificeret til Stage III
Nicole Broch Larsen skulle have deltaget, men kunne springe Stage II over, da hun vandt Symetra Tour Championship i søndags. Therese O’Hara er også direkte kvalificeret til Stage III.

Stage III finalen spilles over 5 runder fra den 30. november – 4. december på LPGA International i Florida.

LPGA Tourskolen – Stage II, leaderboard

Emily Kristine Pedersen - Foto: Ladies European Tour
Emily Kristine Pedersen – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk