Challenge TourTo tredobbelte bogeys blev dyre for Martin Ovesen

To tredobbelte bogeys blev dyre for Martin Ovesen

Efter sidste uges problemer med dårligt vejr som resulterede i blot 36 huller, er Challenge Touren kommet godt igang med Foshan Open lidt længere mod nord i Kina.

Martin Ovesen er eneste danske deltager på Foshan Golf Club nordvest for Hong Kong, men desværre er han langt tilbage efter første runde. Ovesen lavede to birdies og en enkelt bogey, men tredobbelte bogeys på både 9. og 17. hul kostede dyrt, så han er nr. 104 i +4.

Matthieu Pavon fører i -7 foran Pontus Widegren i -6. Jens Dantorp er blandt syv spillere på en delt 3. plads i -5.

Der spilles om en præmiesum på $ 500.000.

Foshan Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk