PopulærtLPGAMone Inami vandt TOTO Japan Classic

Mone Inami vandt TOTO Japan Classic

Japanske Mone Inami vandt TOTO Japan Classic, hvor Emily K Pedersen med en 64’er var blandt dagens bedste. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen afsluttede med en runde i -8, som gav hende en delt 27. plads i -14. Et meget vigtigt resultat, for på Race to CME Globe ranglisten rykker hun tre pladser frem til en 80. plads. Efter næste uges turnering i Florida er det netop top-80, som har et fuldt kort i 2024.

Nanna Koerstz Madsen er nr. 66 på ranglisten efter en 40. plads i Japan, hvor hun sluttede i -12 efter en finalerunde i -3.

Mone Inami vandt første LPGA sejr – og den 13. på JLPGA

Med en eagle-birdie afslutning lørdag begyndte Mone Inami finaledagen på en 2. plads, og med en runde i -3 vandt hun i -22 foran Seon Woo Bae og Shiho Kuwaki i -21.

Jiyai Shin og Xiyu Lin delte 4. pladsen i -20.

Den forsvarende mester Gemma Dryburgh blev delt nr. 6 i -19.

Det var 24-årige Mone Inamis første LPGA sejr, men den 13 på  den japanske JLPGA, og hun vandt sølv ved OL i Tokyo. Ugens sejr giver hende mulighed for LPGA medlemskab.

TOTO Japan Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk