Legends TourPatrick Sjöland vandt Farmfoods European Senior Masters

Patrick Sjöland vandt Farmfoods European Senior Masters

Svenske Patrick Sjöland vandt Farmfoods European Senior Masters. I videoen ovenfor er der interview med Sjöland efter sejren.

Steen Tinning blev nr. 53 i +10 på La Manga, South Course, i Spanien.

Sjöland vandt i -14 efter en finalerunde i -5 foran Ricardo Gonzalez i  -13 og Mikael Lundberg i -10.

52-årige Patrick Sjöland er rookie på Legends Tour. Han vandt to gange på DP World Tour med sejre i Italian Open 1998 og Murphy’s Irish Open 2000.

Det var sæsonens sidste turnering i Europa, men der er fortsat to turneringer tilbage i henholdsvis Vietnam og Mauritius fra slutningen af november.

Farmfoods European Senior Masters, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk