PopulærtLPGAGemma Dryburgh vandt TOTO Japan Classic

Gemma Dryburgh vandt TOTO Japan Classic

Gemma Dryburgh vandt TOTO Japan Classic, der var sæsonens tredje sidste LPGA turnering, hvor 78 deltagere spillede fire runder uden cut.

Nanna Koerstz Madsen blev nr. 64 i +1 efter en finalerunde i +2.

Gemma Dryburgh vandt sin første LPGA sejr

Momoko Ueda førte i -14 foran Gemma Dryburgh i -13 og Miyu Yamashita i -12.

Gemma Dryburgh gik -7 og vandt i -20 foran Kanau Nagai, der ligeledes var rundt i -7. Linn Grant blev nr. 3 i -15 foran Yuna Nishimura i -13.

Det var 29-årige Gemma Dryburghs første sejs på LPGA. Hun er fra Skotland, og har også spillet på Ladies European Tour, men endnu aldrig vundet.

Verdensetteren Atthaya Thitikul blev nr. 10 i -10.

De seneste to år er turneringen blevet spillet som en ren LPGA of Japan Tour som følge af COVID-19 restriktioner. Ayaka Furue vandt i 2021, mens Ai Suzuki vandt i 2019, hvor den senest var tællende til LPGA.

Sæsonen afsluttes med to turneringer i Florida

LPGA sæsonen afsluttes med to turneringer i Florida. Først Pelican Women’s Championship i næste uge efterfulgt af sæsonfinalen CME Group Tour Championship fra den 17. – 20 . november.

TOTO Japan Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk