PopulærtPGA TourMolder fører med et enkelt slag på Colonial

Molder fører med et enkelt slag på Colonial

Bryce Molder fører Dean & DeLuca Championship efter første runde på Colonial CC, hvor Jordan Spieth er i top-10.

Molder havde dagens første starttid på 10. hul. Han var rundt i -6, hvilket og fører med ét slag foran Anirban Lahiri, Patrick Reed og Webb Simpson i -5.

Jason Dufner er på en delt 5. plads i -4 sammen med bl.a. Ryan Palmer, som er medlem af Colonial, mens Jordan Spieth er på en delt 9. plads i -3.

Scott, Oosthuizen og Poulter skal kæmpe for cuttet
Adam Scott skal kæmpe for at klare cuttet, da han er nr. 74 i +2.

Louis Oosthuizen og Ian Poulter er blandt de spillere, som har fravalgt at deltage i BMW PGA Championship, men som nr. 91 i +3 er de udenfor den projekterede cutgrænse.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dean & DeLuca Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk