PopulærtPGA TourMolder fører med et enkelt slag på Colonial

Molder fører med et enkelt slag på Colonial

Bryce Molder fører Dean & DeLuca Championship efter første runde på Colonial CC, hvor Jordan Spieth er i top-10.

Molder havde dagens første starttid på 10. hul. Han var rundt i -6, hvilket og fører med ét slag foran Anirban Lahiri, Patrick Reed og Webb Simpson i -5.

Jason Dufner er på en delt 5. plads i -4 sammen med bl.a. Ryan Palmer, som er medlem af Colonial, mens Jordan Spieth er på en delt 9. plads i -3.

Scott, Oosthuizen og Poulter skal kæmpe for cuttet
Adam Scott skal kæmpe for at klare cuttet, da han er nr. 74 i +2.

Louis Oosthuizen og Ian Poulter er blandt de spillere, som har fravalgt at deltage i BMW PGA Championship, men som nr. 91 i +3 er de udenfor den projekterede cutgrænse.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dean & DeLuca Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk