RejserSpanien, rejserStore investeringer på Mallorca

Store investeringer på Mallorca

Mallorca er en populær destination for golfspillere. I de første måneder af 2016 har man oplevet vækst i turisme, og nu bliver flere af golfbanerne gjort endnu bedre.

Fire af de 19 baner som er medlem af golforganisationen på Mallorca har planlagt at investere € 2 mio. svarende til kr. 15 mio. i forbedring af banerne.

Alene i år har man på Marriott Golf Son Antem afsat € 700.000, Club de Golf Son Servera har investeret € 600.000, på Club de Golf Alcanada bruges € 250.000 i år, mens det resterende bruges på Golf Son Muntaner.

På Golf Son Muntaner (billedet ovenfor), der er én af de tre Arabella Golf Mallorca baner nær Palma, er banen lukket frem til oktober, da man sår nyt græs på hele banen.

Club de Golf Son Servera på det nordøstlige Mallorca har man bl.a. ombygget klubhus og pro-shop, mens der er sket ændringer af fairways og teesteder på banen. Til august får man også nye golfbiler med GPS.

Club de Golf Son Servera
Club de Golf Son Servera

På Son Antem nær Palma som har 36 huller, er der sket forbedringer af vandingsanlægget og to greens på hver bane ombygges fra juni til september.

Golf Son Antem
Golf Son Antem

På Club de Golf Alcanada mod nord har man opdateret maskinparken, ligesom der er sket forbedringer af vandingsanlæg og stier. Man har også planlagt at bygge et nyt halfway house.

IGTM afholdes på Mallorca i november
Til efteråret er Mallorca vært for golfbranchens store rejsemesse, da International Golf Travel Market (IGTM) afholdes på Finca Son Termens fra den 14. – 17. november.

Der kan læses mere om banerne på Mallorca på www.mallorcagolfisland.com

MallorcaGolfIsland_logo

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk