PopulærtPGA TourOptakt til Dean & DeLuca Invitational på C More Golf

Optakt til Dean & DeLuca Invitational på C More Golf

Optakt med C Mores golfekspert Jeppe Huldahl:

Colonial Country Club i Texas er i den kommende uge vært for PGA Touren. Dean & Deluca Invitational, som turneringen hedder nu, går helt tilbage til 1946 og har et hav af de allerstørste navne på trofæet.

Jordan Spieth har igen halvvejs hjemmebane og vil helt sikkert møde stor opbakning blandt hjemmepublikummet. Sidste uges AT&T Byron Nelson Championship endte som bekendt med endnu en skuffelse for den unge texaner. Efter 3 fine runder, godt nok med svingproblemer, havde Spieth spillet sig i fin position til sejren. Men det der skulle have været en festdag endte nærmere i et kollaps, og igen blev det understreget, at han endnu ikke er tilbage på samme formkurve som sidste år. Trods den skuffende søndagsafslutning ser vi ham heldigvis til start igen, og det varer nok ikke længe, før han igen finder melodien. Sidste uge var et skridt i den rigtige retning, og nu mangler han blot det sidste – den gode søndagsrunde – for at nå i mål. Spieth blev nummer 2 efter Chris Kirk på Colonial sidste år, så scenen er sat og passer ham tilsyneladende godt.

Adam Scott er et andet rigtig godt bud på en vinder. Tidligere på året viste Scott storform og tog blandt andet 2 sejre i træk. Herudover vandt Scott i 2014 på samme bane, så han er sammen med Spieth en svær mand at komme uden om, når favorittitlerne skal deles ud. En 3. spiller som virkelig har fundet storformen er Matt Kuchar, der har spillet med om sejren de seneste 2 uger. Med to 3. pladser må Kuchar være en af dem, der forventes at dukke op i bedste sendetid, når finalerunden spilles på søndag.

Kampen på toppen af verdensranglisten er for alvor intensiveret med Rory Mcilroys sejr på den anden side af Atlanten i sidste uge, og Mcilroy puster Spieth i nakken for at overtage 2. pladsen efter Day. Der er med andre ord lagt op til endnu spændende golfuge, når C More golf blænder op for Dean & Deluca Invitational på Colonial torsdag fra klokken 14.00.

/Jeppe Huldahl

DeanDeLuca16_CMoreGolf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk