Legends TourMediate fører senior tour major efter tangering af rekorden

Mediate fører senior tour major efter tangering af rekorden

Rocco Mediate fører US Senior PGA Championship, der er sæsonens første European Senior Tour turnering. Det er en major på begge tours, men der er et begrænset antal europæere i turneringen, som er uden Steen Tinning.

Mediate gik første runde i 62 slag, og fører i -9 foran Gene Sauers og Mike Goodes i -7.

Runden i 62 slag er en tangering af rekorden på både værtsbanen Harbour Shores og i US Senior PGA Championship.

Montgomerie i top-10 og Langer i top-30
Colin Montgomerie er på en 10. plads i -4. Han har vundet turneringen de seneste to år, og jagter sin fjerde senior major, da han også vandt US Senior Open 2014.

Efter sejren i sidste uges Regions Tradition er US Senior PGA Championship den eneste af de fem Champions Tour majors, som Bernhard Langer endnu ikke har vundet.

Langer gik første runde i -2, og deler 30. pladsen med bl.a. Jesper Parnevik.

Daly er langt tilbage efter 9’er på par-4 hul
John Daly fik en dårlig start med en runde i +4, der placerer ham som nr. 126. Daly lavede seks birdies men også tre bogeys og en dobbeltbogey samt en 9’er på et par-4 hul.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk