Rocco Mediate fører US Senior PGA Championship, der er sæsonens første European Senior Tour turnering. Det er en major på begge tours, men der er et begrænset antal europæere i turneringen, som er uden Steen Tinning.

Mediate gik første runde i 62 slag, og fører i -9 foran Gene Sauers og Mike Goodes i -7.

Runden i 62 slag er en tangering af rekorden på både værtsbanen Harbour Shores og i US Senior PGA Championship.

Montgomerie i top-10 og Langer i top-30
Colin Montgomerie er på en 10. plads i -4. Han har vundet turneringen de seneste to år, og jagter sin fjerde senior major, da han også vandt US Senior Open 2014.

Efter sejren i sidste uges Regions Tradition er US Senior PGA Championship den eneste af de fem Champions Tour majors, som Bernhard Langer endnu ikke har vundet.

.
.

Langer gik første runde i -2, og deler 30. pladsen med bl.a. Jesper Parnevik.

Daly er langt tilbage efter 9’er på par-4 hul
John Daly fik en dårlig start med en runde i +4, der placerer ham som nr. 126. Daly lavede seks birdies men også tre bogeys og en dobbeltbogey samt en 9’er på et par-4 hul.

US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.